04 / 05 / 2024

Koru Aura'nın lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Koru Aura'nın lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Sinpaş GYO tarafından İstanbul Ümraniye’de Finans Merkezi’ne komşu şekilde yükselen Sinpaş Koru Aura projesinin lansmanı yapıldı.



“Sinpaş’tan konut alanlar dövizden çok kazandı”

Koru Aura nın lansmanı yapıldı! Yeni proje!

2022 ile beraber yeni başarılara imza atacakları bir döneme girdiklerine dikkat çeken Gacemer, şu açıklamalarda bulundu: 

“Elde ettiğimiz satış rakamları, Sinpaş projelerinin tüketicinin gözünde ne kadar güvenilir bir yatırım aracı olduğunu bir kez daha ortaya koydu. Son 5 yılda Sinpaş’tan ev sahibi olanlar, dövize yatırım yapanlardan daha fazla kazanç sağladı. Üstelik bu beş yıllık dönemde kira getirisiyle de artı kazanç sağlamaya devam ettiler. Bu gurur veren değerleri son kampanyamız olan ‘Sinpaş’lılar Dolardan Daha Fazla Kazandılar’ kampanyamızda da işledik. Dolar kuru ve projelerimizin fiyatlarından hareket ederek örnek verecek olursak;

Queen Bomonti, satışa çıkış tarihi olan 15 Ocak 2016’dan sonra geçen beş yılda metrekare fiyatında yüzde 211,4 değer kazandı. Aynı beş yıllık dönemde dolardaki artış yüzde 171,2 olarak gerçekleşti. 

Dolardan çok kazandıran diğer projemiz Metrolife’ın satışa çıkış tarihi ise 6 Mayıs 2017. O günden bu yana geçen beş yılda projemizin metrekare fiyatı artış oranı yüzde 492,1 oldu. Aynı dönemdeki dolar getirisi yüzde 279,5’de kaldı. 

Bir diğer projemiz Gökorman, satışa çıkış tarihi 26 Nisan 2017. Beş yıllık dönemde metrekare satış fiyatı artış oranı yüzde 484,6 iken aynı süreçteki dolar getirisi ise yüzde 277,4 olarak gerçekleşti.

Örnek vereceğim son projemiz Aydos Country, satışa çıkış tarihi 20 Ocak 2017. Metrekare satış fiyatı artış oranı yüzde 396,6. Aynı süreçte doların getirisi ise yüzde 253,8 oldu.

Bu projelerimizden ev sahibi olmuş Sinpaş’lılar, evlerinin değerlenmesi sayesinde dolara karşı dahi yüzde 40 ile yüzde 212 aralığında daha karlı olurlarken, üstelik ya mutlu bir şekilde sıcak yuvalarında yaşadılar ya da evlerini kiraya vererek bu kazançlarının üstüne bir de kira geliri elde ettiler.”

Web: http://sinpaskoruaura.com/

Sinpaş GYO Koru Aura'nın değeri ne kadar oldu?


Geri Dön