13 / 05 / 2024

KOSGEB 50 bin TL hibe desteği veriyor! Tüm kadın girişimciler ve KOBİ'lere destek!

KOSGEB 50 bin TL hibe desteği veriyor! Tüm kadın girişimciler ve KOBİ'lere destek!

KOSGEB, hibe destekleriyle girişimcilere yeni bir fırsat sunuyor. 50 bin TL tutarında hibe kredisiyle iş kurmak isteyenler, artık daha hızlı şekilde finansman desteğinden yararlanabilecekler.



 KOSGEB 50 bin TL hibe desteği veriyor! Tüm kadın girişimciler ve KOBİ lere destek!

KOSGEB 140 teknolojik ürün sağlayacak

KOSGEB, son zamanlarda birçok önemli karar aldı. Bu karalar arasında, 140 teknolojik ürünün tahsis edilmesi ilebirlikte şirketlerin dijital süreçlerini daha etkin bir şekilde yürütmeleri için finansman sağlaması da yer alıyor. KOSGEB ile iş kurma fırsatlarından yararlanmak isteyenler, resmi KOSGEB web sitesine başvurarak hibe kredileri ile ilgili daha fazla bilgi edinebilirler.

Depremzedelilere bir destek de KOBİ'den geldi! İşletmecilere 1 buçuk milyon lira faizsiz kredi desteği sağlanacak!

Depremzede KOBİ'lere müjde! Kredi borçları silinecek, 1 milyon liralık faizsiz kredi desteği verilecek

KOBİ'ler dikkat! Dev destek yolda


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön