19 / 05 / 2024

KPSS şartı olmadan iş sahibi olmak mümkün! TYPO tam 450 kişi alacak!

KPSS şartı olmadan iş sahibi olmak mümkün! TYPO tam 450 kişi alacak!

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TYPO), 2023 yılı için 450 kişilik personel alımı gerçekleştirecek.  Türkiye İş Kurumu aracılığı ile işe alım süreci gerçekleştirilecek. 



KPSS şartı olmadan iş sahibi olmak mümkün! TYPO tam 450 kişi alacak!

Aranan aday kriterleri neler? 

TPAO tarafından yapılan açıklamalar doğrultusunda adaylar başvurularını Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığı ile gerçekleştirecek. 175 lisans mezunu ve 275 ön lisans programı mezunu olmak üzere toplam 450 kişinin istihdamı sağlanacak. Bunun ile birlikte işe alım sürecinde KPSS gerekli olarak öne sürülemeyecek. Yapılan açıklamanın devamında Ankara'daki Merkez Teşkilatı ve Taşra Teşkilatı ile Batman, Adıyaman, Trakya ve Şırnak Bölge Müdürlüklerine farklı pozisyonlardaki personellerin alımının gerçekleştirileceği belirtildi. 

Başvuru şartları hakkında ayrıntılı bilgiye ilerleyen günlerde yapılacak resmi açıklama aracılığı ile ulaşılabilecek. Şu an durum ile ilgili ayrıntılı bilgi mevcut değil. Bununla birlikte istihdam imkanı sunulacak olan pozisyonlar hakkında da herhangi bir bilgi bulunmuyor. Yapılan bilgilendirmelere göre 2023 mayıs ayının sonuna kadar yeni ilanlar yayınlanacak. Bu ilan için başvurular henüz alınmaya başlanmadı. Başvurmak 2023 Mayıs ayının sonunun ve iş ilanlarının yayımlanmasının beklenmesi gerekli. Başvuru süreci ile ilgili gelişmeleri kaçırmamak için şirkete ait resmi hesapları ve İŞKUR hesaplarını takip altına alabilirsiniz. 

İşe alım süreci Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine uygun olarak gerçekleştirilecek.  Süreç tamamen İŞKUR üzerinden devam edecek. 

Akaryakıt fiyatlarında tarife değişikliği: Çifte zam geldi! Akaryakıt fiyatları yeniden değişecek mi? Benzine zam mı gel

Benzine yarın yeni zam geliyor! Litre fiyatları tam bu kadar artacak! Sürücüler dikkat!

Brent petrolün varil fiyatı bugün ne kadar?  26 Mayıs 2023 brent petrol varil fiyatı


Geri Dön