05 / 05 / 2024

Kredi çekecekler dikkat! Anında 25 bin TL hesabınızda...

Kredi çekecekler dikkat! Anında 25 bin TL hesabınızda...

Nakit para sıkıntısı yaşayan vatandaşlar bankaların verdiği kredilere yöneldiler. İhtiyaç kredisi kullanacak olanlar bankaların güncel kampanyalarını inceliyorlar. Halkbank ve Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi almak isteyenlere özel kredisi duyurusu yaptı. İşte tüm detaylar...



ZİRAAT BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI 

Ziraat Bankası'ndan tüm ihtiyaçlarını karşılamanız için ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz. 25 bin TL'ye kadar kullanabileceğiz kredi için 36 aya kadar vadelendirme yapılacak. 

Kredi çekecekler dikkat! Anında 25 bin TL hesabınızda...

Ziraat Bankası'ndan 10 bin TL ihtiyaç kredisi kullandığınız takdirde aylık geri ödemesi 401,75 TL olarak yapılabilecek. 

Yine Ziraat Bankası'ndan 20 bin TL ihtiyaç kredisi kullandığınız takdirde aylık geri ödemesi 803,47 TL olarak yapılacak. 


Nakit para ihtiyacı olanlara müjde! Faizsiz 50 bin TL kredi imkanı!

Yapı Kredi'den 3 ay ertelemeli kredi fırsatı!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön