02 / 05 / 2024

Kredi puanı 1200'ün altında olanlar dikkat! Bankalardan sevindirecek haber geldi!

Kredi puanı 1200'ün altında olanlar dikkat! Bankalardan sevindirecek haber geldi!

Kredi Puanı 1200 altında kalan vatandaşları sevindirecek haber geldi. Bazı bankalar bu kişilerin sicilini affedecek. Peki hangi bankalar sicil affında bulunacak? Detayları haberimizde...



Peki hangi bankalar sicil affında bulunacak? İşte detaylar …

Enpara detayları

Haber24'te yer alan habere göre; Sicilinde sorun bulunan vatandaşlar için kredi alamayanlara ilk sevindirici haber Enparacom'dan geldi. Enpara, ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunan müşterilerinden  KKB notunu kriter olarak görmüyor. Müşterilerinin ikinci bir şansı hakkettiğini düşünen Enpara, gelir gider dengesini oluşturabilen herkese 100 bin Türk Lirası miktarında ihtiyaç kredisi imkanı sunuyor. Söz konusu kredinin faiz düzeyi yüzde 2,29 olarak kaydedildi. Vade süresi ise 50 bin Türk Lirası altında bulunan krediler için en fazla 36, 50 bin Türk Lirası’ nı aşan krediler için ise 24 ay olarak belirlendi.

Kredi puanı 1200 ün altında olanlar dikkat! Bankalardan sevindirecek haber geldi!

Fibabanka detayları

Sicilindeki sorunu görmezden gelen bir diğer banka Fibabanka oluyor. Fibabanka, kredi kullandırma sürecinde müşterisinin siciline dikkat etmiyor. Düzenli bir şekilde geliri olan vatandaşların bu krediyi kullanabilme imkanını sağlıyor. Kredinin faiz oranı ise  yüzde 1,80’den başlıyor. En uzun vade süresi ise 50 bin Türk Lirası altında yer alan tutarlar için 36 aydır. Ancak 50 bin Türk Lirası’nı aşmakta olan tutarlar için bu süre 24 ay olarak kaydediliyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön