01 / 05 / 2024

Kredi puanı 1200'ün altında olanlar dikkat! Bankalardan sevindirecek haber geldi!

Kredi puanı 1200'ün altında olanlar dikkat! Bankalardan sevindirecek haber geldi!

Kredi Puanı 1200 altında kalan vatandaşları sevindirecek haber geldi. Bazı bankalar bu kişilerin sicilini affedecek. Peki hangi bankalar sicil affında bulunacak? Detayları haberimizde...



Odeabank detayları

Kredi puanı 1200 ün altında olanlar dikkat! Bankalardan sevindirecek haber geldi!

KKB skorunuz yetince yüksek değil ve birden fazla banka size bu sebeple kredi imkanı sunmadıysa merak etmeyin, Odeabank size kredi imkanı sağlayacak. Türkiye'de gelişmesini hızla sürdüren bankalarından biri olan Odeabank, yüzde 2,73 düzeyindeki faiz oranıyla 100 bin Türk Lirası kredi imkanu sunuyor. 50 bin Türk Lirası ve altında yer alan bedeller için azami şekildeki vade süresi 36 ay belirlenirken 50 bin Türk Lirası üzerinde bulunan tutarlar için azami süre 24 ay olarak kaydediliyor.

Kredi puanı 1200'ün altında olanlar dikkat! Bankalardan sevindirecek haber geldi!

4 bankadan acil ihtiyaç kredisi müjdesi! 50 bin TL...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön