17 / 05 / 2024

Kredilerde son dakika! Araç, konut ve ihtiyaç kredisi faizleri düşecek mi?

Kredilerde son dakika! Araç, konut ve ihtiyaç kredisi faizleri düşecek mi?

Resmi Gazete'de yayımlanan kararla TL'ye dönüşüm hesaplarında TCMB'ye faiz yetkisi tanındı. Peki bu karar ne anlam taşıyor?



YURT DIŞINDAKİ TÜRKLERE 'YUVAM' HESABI

Bu enstrümanlardan bir tanesi de özellikle yurt dışında yaşayan vatandaşlarımızın hesapları var. Almanya'da, Hollanda'da Fransa'da yaşayan vatandaşlarımız yurt dışındaki döviz hesaplarını buraya getirip kur korumalı mevduat sistemine katarlarsa o zaman vatandaşların tamamı bu sistemden yararlanmış olacak.

Kredilerde son dakika! Araç, konut ve ihtiyaç kredisi faizleri düşecek mi?

Sizin yurt dışınızda paranız varsa ve yurt dışında yaşıyorsanız döviz ve altını getirdiğinizde kur korumalı mevduat sisteminin yüksek getirisinden yararlanacaksınız. Bu vergi düzenlemesiyle ilgili gelen kısım son derece mükemmeldir. Önümüzdeki haftalarda biz kurun daha stabil olacağını göreceğiz."

Enflasyon rakamları öncesi bunlara dikkat! Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor...

Çalışan annelere müjde 1.531 lira ödeme yapılacak!

Doğal gaz faturasında adı olanlar dikkat! 1.150 lira destek ödemesi için...

Emeklilerin maaşları katlanıyor! İşte promosyon tutarları...

İstanbul'da ev fiyatları cep yakıyor!

TOKİ'den 12 bin ucuz konut geliyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön