17 / 05 / 2024

Kredilerle ilgili son dakika gelişmesi! Yeni düzenleme kapıda!

Kredilerle ilgili son dakika gelişmesi! Yeni düzenleme kapıda!

Hesapkurdu.com Bankacılık ve İş Geliştirme Müdürü Orhun Çağlar Atilla, konut ve ticari kredilerde yeni bir düzenlemenin kapıda olduğunu söyledi.



“KONUT KREDİSİ VE TİCARİ KREDİLERDE DE DÜZENLEME KAPIDA”

Kredi büyümesi artarken, indirimli fiyatları karşılaştırmanın ve en hesaplı kredi tekliflerini almanın daha da önemli olduğunu söyleyen Atilla, BDDK tarafından yapılan açıklamada, konut ve ticari kredilerde yapılacak düzenlemelerle ilgili çalışmaların sürdüğünün belirtildiğini, “Açıklamada, konut kredilerinde kredi değer oranının tutar bazlı farklılaştırılması ve ticari kredilerin yatırım ile ihracat gibi üretken alanlara yönlendirilmesi gibi konularda da düzenleme yapılacağına dair ipuçları bulunuyor” sözleriyle hatırlattı.

Nakit ihtiyacı olan emeklilere 5.000 TL’ye varan kredi! Nasıl ödeyeceğinizi siz seçiyorsunuz!

Bankalarda haciz stokları tükendi! Kredi borcunu ödeyemeyenler bu satışları tercih ediyor!

0.99, faizli konut kredisi nasıl alınır?

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön