05 / 05 / 2024

Kripto para eriyor! Zarar bu sefer büyük!

Kripto para eriyor! Zarar bu sefer büyük!

Yaklaşık bir sene önce tarihi yaşayan kripto paralar uzun zaman dilimli düşüş trendinin sonrasında durgun seyre geçti. İşte detaylar…



ETHEREUM GÜNCELLEMESİ DE İŞE YARAMADI 

Kripto para piyasasındaki Ethereum’un Merge güncellemesi ile birlikte Ethereum fiyatlarında yükseliş olacağı beklentisi de boşa çıkmış oldu. Ethereum güncellemenin ardından da daha çok değer kaybederek 1200 dolar seviyelerinde işlem görmekte.

ETHEREUM DA KAYIPTA 

Ethereum fiyatları da düşüş yaşıyor. Geçen kasım ayında 4867 dolar ile tarihi zirvesini yaşayan Ethereum şu aralar ise yüzde 3 şeklinde düşüş ile 1293 dolardan alıcı buluyor. Ethereum tarihi zirvesinden yüzde 73,5 oranında uzakta işleme geçiyor.

SHIBA VE DOGE YATIRIMCISINI ÜZDÜ 

Shiba Inu ve Dogecoin tarafında da yaşanan kayıplar hala devam ediyor. Dogecoin yüzde 2,75 düşüş ile 0,05864 dolardan, Shiba Inu ise yüzde 3,5 oranında düşüş ile 0,00001019 dolardan alıcı buluyor.

Kripto para eriyor! Zarar bu sefer büyük!

Öğrencilere tam 2 bin 887 lira burs! Lise, üniversite, yüksek lisans…

Hesabınıza 3 bin 336 lira yatacak! Evde bakım maaşları yatmaya başladı! Evde bakım maaşı hangi illerde yattı?

Batı Karadeniz’de 2 milyar dolar sevinci!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön