27 / 04 / 2024

Kripto para piyasaları toparlanıyor!

Kripto para piyasaları toparlanıyor!

Kripto para piyasalarında neler oluyor? Çin'in finans kuruluşları ve ödeme şirketlerinin kripto varlıklarla ilgili hizmet sunmalarına yasak getirmesinin ardından meydana gelen sert satışlar sonrası toparlanıyor.



ABD'de Joe Biden yönetimi tarafından 10 bin doları aşan kripto para işlemlerinde gelir idaresi kurumu IRS'e bildirim yapılmasına ilişkin düzenleme sunulacağının duyurulması, kripto para piyasasında frene basılmasına neden oldu.

Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; bu frenin ardından Tesla CEO'su ve dünyanın en zengin insanlarından olan Elon Musk'ın Dogecoinde satış gerçekleştirmediğini ve gerçekleştirmeyeceğini açıklaması kripto paralara detsek sundu. 

Kripto para piyasaları toparlanıyor!

Bu sabah Bitcoin'in değeri 24 saat öncesine göre, yüzde 1,56 artarak 40 bin 165 dolar, Ethereum ise yüzde 7,43 yükselişle 2 bin 758 dolar seviyesinde bulunuyor. 

Kripto para piyasaları toparlanıyor!

Analistler, Bitcoin'in değerinin 50 günlük ortalamasında olduğunu, bu seviyenin geçilip geçilemeyeceğini belirleyeceğine dikkat çekiyor. 40 bin 500 dolar seviyesinin geçilmesi durumunda 45 bin  dolar seviyesinin hedefe koyulacağını belirten analistler, 50 günlük ortalamanın aşılamaması durumunda destek şeklinde ise 38 bin dolara dikkat çekiyorlar.

ABD'den 10 bin dolar üstü kripto para transferine rapor şartı!

Kripto paralara Çin etkisi!

Kripto paralar neden değer kaybediyor?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön