15 / 05 / 2024

Kripto para piyasası canlandı! Büyük yara alan Bitcoin yükseliyor mu? 

Kripto para piyasası canlandı! Büyük yara alan Bitcoin yükseliyor mu? 

Yatırımcıların gözdesi kripto paralar düşüşten sonra şimdi de yükseliş yaşıyor. Peki kripto paraların şahı olarak bilinen ve büyük çöküş yaşayan Bitcoin yükseliyor mu?  İşte detaylar...



BITCOIN’DE FIRSAT ALIMLARI

Kripto paraların şahı Bitcoin yükselişe geçti. Uzun bir süredir 30 bin doların altında olann Bitcoin’de tepki alımları görülmeye başlandı. Her düşüşten sonra kayıplarını telafi eden Bitcoin yüzde 5 primle 31 bin 200 dolar seviyesinde.

Kripto para piyasası canlandı! Büyük yara alan Bitcoin yükseliyor mu? 

ETHEREUM 2 BİN DOLARIN ALTINDA

En popüler ikinci kripto para birimi olarak dikkat çeken Ethereum’un toparlanması istikrarlı olmuyor. 5 bin doların kıyısında, tarihi zirvesinden dönen Ethereumda da ağır kayıplar yaşandı. Açıklanan resmi rakamlara göre, şu sıralar yüzde 4.5 oranında primle 1875 dolardan işlem görüyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön