15 / 05 / 2024

Kripto para piyasası canlandı! Büyük yara alan Bitcoin yükseliyor mu? 

Kripto para piyasası canlandı! Büyük yara alan Bitcoin yükseliyor mu? 

Yatırımcıların gözdesi kripto paralar düşüşten sonra şimdi de yükseliş yaşıyor. Peki kripto paraların şahı olarak bilinen ve büyük çöküş yaşayan Bitcoin yükseliyor mu?  İşte detaylar...



SOLANA YATIRIMCISINI BIKTIRDI MI?

Sosyal medyada pazarlanan ve milyonlarca kişinin mağdur olduğu kripto para birimi Solana da yine güçsüz seyrediyor. 260 dolardan 40 dolara inen ve düşüş grafiğini sürdüren Solana yüzde 8.5 oranında yükselişle 41.6 dolardan alıcı buluyor.

Kripto para piyasası canlandı! Büyük yara alan Bitcoin yükseliyor mu? 

SHIB VE DOGE DE DURGUN

Şaka olarak ortaya çıkan ve sonrasında finansal değere ulaşan Shiba Inu ve Dogecoin de tatsız seyrini sürdürüyor. Uzun zamandır atak gerçekleştiremeyen coinler yatırımcıları tarafından gözden çıkarılmak üzere. Milyarder iş insanı Elon Musk'ın da desteklediği Dogecoin yüzde 2.5 oranında yükselişle 0,082 dolar, Shiba Inu ise yüzde 2.26 oranında yükselişle 0,00001108 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Bitcoin de düşüş sona mı erdi? Piyasalarda son durum ne

Kripto paraya yatırım yapmak isteyenler dikkat! İşte cepleri dolduran o 5 altcoin!

Kripto para analistinden bomba yorum! Bitcoin'in yükselişe geçeceği zamanı açıkladı! Bitcoin...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön