04 / 05 / 2024

Kripto para piyasasında yeni gelişme: Bir banka daha Bitcoin alım satım hizmeti sunacak

Kripto para piyasasında yeni gelişme: Bir banka daha Bitcoin alım satım hizmeti sunacak

Kripto para piyasasında yeni bir gelişme yaşandı. Piyasadaki belirsizlik sürerken geleceğe dair adımlar da bir geliyor. Bir banka daha Bitcoin alım satım hizmeti sunacağını duyurdu. İşte detaylar…



Bu hizmet için Tangany ve Bankhaus Scheich’in ile iş birliği yapılacak. Perakende müşteriler özel anahtarlara sahip olmayacak. Dwpbank CEO’su Heiko Beck, bankanın gelecekte hizmete başka kripto para birimleri, dijital varlıklar ve tokenize menkul kıymetler eklemeyi planladığını söyledi.

Söz konusu yeni hizmet, banka müşterilerinin diğer hesaplarının yanında kripto hesapları da içerecek ve ek Müşterini Tanı prosedürleri gerektirmeyecek. MLP Banking’in hesap ve menkul kıymet işleme başkanı Paul Utzat yaptığı açıklamada, “MLP müşteri portalımızda, mevcut varlık yönetimi teklifimize mantıklı bir ektir” dedi.

Kripto para piyasasında yeni gelişme: Bir banka daha Bitcoin alım satım hizmeti sunacak

Öte yandan kripto para piyasasındaki bazı altcoinler hafta sonunun ilk gününde yatırımcılarının yüzünü güldürdü. XRP, dünkü işlem seansında bir miktar düşüş yaşamasına rağmen bugün %5’lik bir yükseliş kaydetti. Küresel kripto piyasasının değeri bu yazının yazıldığı sırada %0,51 oranında düşmesine rağmen LTC fiyatı da hafta sonuna yüksek bir seviyede giriş yaptı.

Bitcoin'de görülmemiş iddia!

O analistten flaş kripto açıklaması!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön