06 / 05 / 2024

Kripto paralar ağır yara aldı! Bitcoinde 20 bin dolar sesleri...

Kripto paralar ağır yara aldı! Bitcoinde 20 bin dolar sesleri...

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para piyasalarındaki şok dalgası hız kesmeden sürüyor.



YÜZDE 50'YE YAKIN GERİ ÇEKİLME VAR

Bir süredir ayı piyasasında olan ve sık sık gündeme gelen kripto para birimleri tarihi zirvelerinden yüzde 50’ye yakın bir geri çekilme yaşadı. Geçtiğimiz Kasım'da ralli yapan kripto para birimleri sonrasında düşüş eğilimi göstermiş ve, kısa zamanda da ayı piyasasına girmişti.

AYI PİYASASI NE DEMEK?

Bir finansal ürünün son zamanlarda sık sık gündeme gelen ayı piyasasına girdiğini söyleyebilmek için, öncelikle ana trendin aşağı yönlü olması gerekir. Yine bununla beraber eğer bir önceki tepe seviyesinden yüzde 20 aşağı yönlü bir hareket olması gerekiyor.

Kripto paralar ağır yara aldı! Bitcoinde 20 bin dolar sesleri...

DOMINANSTA TOPARLANMA İŞARETİ

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Bitcoin’in dominansına bakıldığında toparlanma işaretleri olduğu görülüyor fakat satış baskısı da sürüyor. Bitcoin’in dominansı yüzde 41 seviyelerinde.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön