07 / 05 / 2024

Kripto paralar ağır yara aldı! Bitcoinde 20 bin dolar sesleri...

Kripto paralar ağır yara aldı! Bitcoinde 20 bin dolar sesleri...

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para piyasalarındaki şok dalgası hız kesmeden sürüyor.



BITCOIN’DE 20 BİN DOLAR SESLERİ VAR

Kripto para devi Bitcoin için analiz yapan ünlü stratejist David Lifchitz, son zamanlarda sık sık gündeme gelen Bitcoin’in dev baş ve omuz modelini gerçekleştirdiğini dile getirdi. David Liftchitz, kripto para birimi Bitcoin’in 31 bin dolar seviyelerine ineceğini ve 20 bin dolar seviyelerine inme ihtimalinin de olduğunu öne sürdü.

Kripto paralar ağır yara aldı! Bitcoinde 20 bin dolar sesleri...

Bir başka analist Justin Bennett de kripto para devi Bitcoin'in sıçrama yapabileceğini belirtti. Yaşanan sert düşüşler sebebiyle son zamanlarda sık sık gündeme gelen Bitcoin'in yüzde 20-30 civarında yükseliş gerçekleştirebileceğini ve böylelikle 50-56 bin dolar seviyesine çıkabileceğini iddia etti.

Yeni zamlı maaşlar ile ilgili flaş ayrıntılar! Beş soruda tüm detaylarıyla!

Ne kadar emekli maaşı alırım? SGK 4A, 4B ve 4C maaş hesaplaması!

Numan Kurtulmuş'tan dikkat çeken kripto para açıklaması!

Altında büyük fırtına geliyor!

Merkez Bankası kararı sonrası dolarda son durum!

2022'de emlakta ne prim yapacak? Ne prim yapmayacak?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön