08 / 05 / 2024

Kripto paralar neden düşüyor? İşte kripto paraları düşüren o 2 kritik etken!

Kripto paralar neden düşüyor? İşte kripto paraları düşüren o 2 kritik etken!

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan kripto paralar neden düşüyor? Kripto paralarda düşüş sürecek mi? İşte kripto paraları düşüren o etkenler...



LUNA’NIN PERDE ARKASINDA NE YAŞANDI?

Kripto para birimi Luna’da yaşanan kriz sonrası cevaplanmış/ cevaplanmamış pek çok soru da kafalarda yer etti. Devrim Danyal Akademi Kurucusu Devrim Danyal konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: “Terra’nın Luna adındaki tokenın bir stablecoin çıkaracağını ve adının UST olacağı duyuruldu.

Kripto paralar neden düşüyor? İşte kripto paraları düşüren o 2 kritik etken!

UST’nin Luna’ya 1 dolar karşılığına gelecek rakamla istenildiği zaman bozulabileceğini söylediler. Bu da şu demekti: UST’yi dolara dolarla bağlamadılar, UST’yi Terra network üzerinde çalışan bir token yapısı üzerinde kurdular. Temel sıkıntıyı çıkaran nokta ise, UST’nin senelik yüzde 20 kar vermesi oldu. UST’ye yüzde 20 kar verileceği duyulunca herkes volatiliteden uzak güvenli liman olarak parasını UST’ye park edip, senelik yüzde 20 faiz almak için bu ekosisteme girdi."

Bitcoin kan kaybetmeye devam ediyor! 8 haftayı kayıpla kapattı!

Kripto paralarla ilgili şok uyarı! Kriptolara yatırım yapanlar dikkat! 

Kripto para piyasasında gerilim yükseliyor! 1 trilyon dolar piyasadan uçtu!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön