27 / 04 / 2024

Kripto paralar yeniden yükselişte!

Kripto paralar yeniden yükselişte!

Ekim ayına hareketli bir şekilde giriş yapan kripto paralar yeniden yükselişte. İşte kripto paralardaki son durum...



Kripto para birimi Bitcoin yükselişini sürdürüyor. Milliyet'te yer alan habere göre; Eylül'de genel olarak satıcılı seyreden kripto paralar, Ekim ayı itibarıyla kayıplarını telafi ederek boğa sinyalinde.29 Eylül’de 40 bin 753 dolara kadar inen Bitcoin, bu tarihten itibaren çıkaral gözünü 60 bin doları hedefliyor. 

15 GÜNDE YÜZDE 43 DEĞER KAZANDI

Bugün sabah saat 5.00’te 58 bin 532 dolara kadar çıkan Bitcoin, aylık bazda zirveye ulaştı. 29 Eylül itibarıyla yükseliş trendine giren Bitcoin 15 gün içerisinde yüzde 43’ten fazla değer kazandı.

Kripto paralar yeniden yükselişte!

EN YÜKSEK HACİMLİLER TOPARLANIYOR

Bitcoin’de gelişen fiyat hareketlerinin etkisiyle en yüksek hacimli kripto paralar da toparlanma yaşanıyor. Altcoinlerin lideri Ethereum bugün 3 bin 662 dolar, Ripple 1.14 dolar, Solana 152 dolar, Dogecoin 0.2403 dolara kadar yükselirken, Cardano ve Polkadot satıcılı seyrediyor.

Cardano 2.17 dolar, Polkadot ise 41.03 dolar seviyesinde kaldı. Piyasanın iki önemli kripto parasında satışlar, düşük hacimlerle kaydedildi. 

TOPLAM PİYASA DEĞERİ YÜKSELİYOR

Kripto paraların genelinde meydana gelen toparlanma eğilimiyle beraber toplam piyasa değeri bugün artıyor. Bu gelişmeyle birlikte kripto paraların toplam piyasa değeri 2.44 trilyon doları geçti.

Fenerbahçe Token'da yakım yarın başlıyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön