03 / 05 / 2024

Kripto paralarda çöküş sürüyor: Bitcoin ve Ethereum'daki düşüş yüzde 70'i geçti!

Kripto paralarda çöküş sürüyor: Bitcoin ve Ethereum'daki düşüş yüzde 70'i geçti!

Açıklanan resmi rakamlara göre, kripto paraların şahı olarak bilinen Bitcoin Aralık 2020'den bu yana ilk kez 20 bin doların altına düştü. Ethereum de 1.000 doların altını indi. Bitcoin geçtiğimiz Kasım ayında gördüğü zirveden bu yana yüzde 70 geriledi...



Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Kripto varlık piyasasında sıkılaşma baskısı ve süren De-Fi krizi ağır tahribat yaratmayı sürdürüyor.

Fed'in sıkılaşma döngüsüne yönelik fiyatlamalarla hafta içinde 20 bin dolar sınırına dayanan kripto paraların şahı Bitcoin, bu sınırı da aşağı yönlü olarak kırdı. 

Kripto paralarda çöküş sürüyor: Bitcoin ve Ethereum daki düşüş yüzde 70 i geçti!

Böylelikle 2020 yılının Aralık ayından beri ilk defa Bitcoin'de 20 bin doların altı görüldü. Kripto varlık piyasasının önemli para birimleri arasında yer alan  Ether de 1.000 doların altına indi.

İşte kripto para piyasalarında son durum...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön