06 / 05 / 2024

Kripto paralardaki çöküş korkuttu! Bitcoin'in sonu geldi mi? Bitcoin, Ethereum, Dogecoin'de düşüş sürecek mi?

Kripto paralardaki çöküş korkuttu! Bitcoin'in sonu geldi mi? Bitcoin, Ethereum, Dogecoin'de düşüş sürecek mi?

Kripto para piyasalarında son durum ne? Bir süredir düşüşte olan kriptoları neler bekliyor? Bitcoin, Ethereum ve Dogecoin değerlenecek mi? İşte ayrıntılar...



HAREKETLENME BAŞLADI 

Hürriyet'te yer alan habere göre; kripto paralar aldıkları ağır yaraları Terra UST’nin piyasadan silinmesiyle sarmaya başladı. Milyarlarca doların buhar olduğu piyasalarda ekranlar yeşillenmeye başladı ancak korku ve açgözlülük endeksinin aşırı korku bölgesinde yer aldığı görülüyor. 

Kripto paralardaki çöküş korkuttu! Bitcoin in sonu geldi mi? Bitcoin, Ethereum, Dogecoin de düşüş sürecek mi? 

BİTCOİN'DE GÜÇLENME 

Piyasalara yön veren Bitcoin güçlenmeye başladı ve yükselişe geçti. Lider kripto para birimi 69 bin dolar olan tarihi zirvesinden yüzde 56 geride olsa da şu an yüzde 15 oranında primle 30 bin 528 dolar seviyesinden işleme sunuluyor. Bitcoin gün içinde en düşük 24 bin 500 dolar, en yüksek de 30 bin 980 dolar seviyesini kaydetti. 

ETHEREUM'DA SON DURUM NE?

İstikrarı bir türlü yakalayamayan en güçlü kripto para birimleri arasında yer alan Ethereum 1000 dolar seviyelerine düşüşle geri döndü fakat toparlanma eğiliminde olan para biriminde, şu sıralar yüzde 18 oranında primle 2101 dolar seviyesinden işlem yapılıyor. 

SHIBA INU YÜZDE 40 CİVARINDA PRİMLENDİ 

Değer kayıplarından nasiplenen Shiba Inu ise hızla toparlanma gösteren coinlerden oldu. Shiba Inu yüzde 40 civarında primle eklediği sıfırı kısa sürede tekrar sildi ve 0.00001372 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. 

Kripto paralardaki çöküş korkuttu! Bitcoin in sonu geldi mi? Bitcoin, Ethereum, Dogecoin de düşüş sürecek mi? 

DOGECOİN YÜZDE 28 DEĞERLENDİ 

Düşüş dalgası sırasıdna hanesine bir sıfır daha ekleyen Dogecoin, yüzde 28 yükseliş sergiledi ve 0,929 dolar seviyesinde işlem görmeye başladı. 

SOLANA TARİHİ SEVİYESİNDEN YÜZDE 80 GERİDE 

Bir dönem popülerleşen ve yüz binlerce kişinin parasının buhar olmasına neden olan Solana, yüzde 26 yükselişle 52.71 dolar seviyesinden işlem görüyor. Solana'da tarihi zirvesinden yüzde 80 geride işlem yapılıyor. 

AVAX YÜZDE 37 PRİMLENDİ 

Son günlerde değer kaybıyla ön plana çıkan Avax yeniden toparlanma eğilimi gösteriyor. Avax yüzde 37 oranında primlenerek 35 dolar seviyesinden işlem görmeye başladı. Avaş yükselmeye çabalasa da tarihi zirvesi olan 146 dolardan yüzde 76 geride bulunuyor. 

Kabus gibi bir haftayı geride bırakan kripto paralarda toparlanma sinyalleri geldi! Bitcoin geri mi dönüyor?

Milli Emlak İstanbul'da 485 bin liraya konut satıyor! Milli Emlak'tan kelepir daire fırsatı!

NFT'ler en çok hangi alanlarda kullanılıyor! İşte NFT'lerin hikayesi...

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön