03 / 05 / 2024

Kripto paraların şahı Bitcoin’deki yükseliş tabana da yayılıyor!

Kripto paraların şahı Bitcoin’deki yükseliş tabana da yayılıyor!

Eylül ayından bu yana en yüksek seviyeyi gören Bitcoin, sabah saatlerinde 21 bin 250 dolar seviyesinde fiyatlanıyor. İşte Bitay Araştırma Departmanı Analisti Alper Samet Yorak'ın kripto para piyasası ile ilgili yaptığı o açıklamalar...



Kripto paraların şahı Bitcoin dirençten döndü. 2023 yılına dolu dizgin başlayan ve eski günlerdeki performansını andıran yükselişler yaşayan Bitcoin, dün 21 bin 600 dolara kadar çıkarak Eylül ayından bu yana en yüksek seviyeyi gördü. Fakat bu noktada 21 bin 600 direnciyle karşılaştı. Verilen detaylara göre, yine de güçlü performansını sürdüren Bitcoin, bugün sabah saatlerinde 21 bin 250 dolar bölgesinde fiyatlanıyor. Kısa vadeli olumlu görünümün ve yukarı trendin sürdüğü Bitcoin’de yaşanan yükseliş tabana da yayılıyor.  Bitay Araştırma Departmanı Analisti Alper Samet Yorak, Ethereum tekrar 1.00 dolar bölgesini zorlarken şu an 1.580 dolar seviyelerinde alıcı bulduğunu belirterek, birçok altcoin de majör kripto paralara göre daha olumlu ayrıştığını söyledi.  Samet Yorak özellikle Shiba ve Dogecoin’de ayrışma gözle görülür biçimde yüksek olduğunu da söyledi.

Kripto paraların şahı Bitcoin’deki yükseliş tabana da yayılıyor!

 Bitay Araştırma Departmanı Analisti Alper Samet Yorak'ın kripto para piyasası ile ilgili yaptığı o değerlendirmeler...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön