05 / 05 / 2024

Kripto parası olanlar dikkat! Kripto paralarda düşüş sürerken yerli BITAY parladı!

Kripto parası olanlar dikkat! Kripto paralarda düşüş sürerken yerli BITAY parladı!

0,01 USDT ve 0,0125 USDT olarak iki ayrı teklif şeklinde ön satışa sunulan BITAY Coin, bir günden daha az bir sürede yüzde 100 artış değerine ulaştı.



"BİTAY OLARAK GLOBALDE ETKİLİ TEK TÜRK BORSASI"

Türkiye’nin global Borsası BITAY olarak AR-GE süreçlerini doğru bir şekilde yürüterek yüzde 100 kendi kaynaklarıyla geliştirdikleri ve dijital varlık yatırımcılarının arzına sundukları BITAY Coin ürününün ön satışlarda aldığı yüksek yatırım oranlarıyla farkını ortaya koyduğunu kaydeden Yılmaz, ayrıca BITAY olarak globalde etkili tek Türk borsası olmalarının olumlu etkilerini de gördüklerini söyledi.

¨Bu dönemde borsa coinlerinin yatırımcılar için daha güvenli bir liman niteliğinde olduğu anlaşıldı¨ diyen Yılmaz, BITAY olarak dijital varlıkların alım satımında, token, NFT, ödeme sistemleri, aracılık ve Visa kredi kartını da içeren yenilikçi ve avantajlı çözümleriyle uçtan uca hizmet verdiklerini vurgulayarak, ekosistemlerini geliştirmeye devam edeceklerini kaydetti.

Kripto paralar küresel ticarete giriyor! Artık ticarette de kullanılacaklar!

Bitcoin 10 bin dolara mı düşecek? Şok tahmin geldi!

Kriptocuları panik sardı! Uzmanlar tek tek uyardı! Bitcoin'de kim, ne bekliyor? İşte kriptoda gelecek senaryoları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön