05 / 05 / 2024

Kripto varlıklar alarm veriyor! 30 günde yüzde 30 değer kaybetti. Çalışanlarının yüzde 20’sini işten çıkarıyor

Kripto varlıklar alarm veriyor! 30 günde yüzde 30 değer kaybetti. Çalışanlarının yüzde 20’sini işten çıkarıyor

Kripto varlık platformu Huobi’de tehlike çanları çalıyor. 30 günlük sure içinde yüzde 30 değer kaybeden şirket çalışanlarının da yüzde 20’sini işten çıkarmaya hazırlanıyor.



PİYASADA DEĞER KAYBETMEYE DEVAM EDİYOR

Huobi’nin kendi jetonu olan HT, Çarşamba gününden bu yana yaklaşık yüzde 12 değer kaybetti. Değer kaybı sadece bu hafta da başlamadı. HT jetonundaki değer kaybı son 30 günde yüzde 30’u gördü.

Huobi platformunun 24 saatlik hacmi de sert düşüş yaşayarak 22,54 puan geriledi. 510 milyon dolardan 395 milyon dolara düştü.

Huobi’nin kendi jetonu olan HT, platformun toplam rezervinin çok öenmli bir kısmını, yaklaşık olarak yüzde 44’lük kısmını oluşturuyor.

Kripto para borsası FTX’in çöküşü ve piyasada yaşanan diğer dalgalanmalar Huobi’nin rezervleri hakkında da endişeye neden oluyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön