01 / 05 / 2024

Kriptolarda aylar sonra ilk! Küllerinden yeniden doğuyor!

Kriptolarda aylar sonra ilk! Küllerinden yeniden doğuyor!

Kripto paralar Haziran ayındaki büyük değer kaybının ardından yükselişe geçiyor. yaralarını sarmaya çalışıyor. Bitcoin, 2 ay sonra ilk kez kritik seviyeye ulaşarak yatırımcısını kalbini hoplattı. İşte ayrıntılar...



Kripto para birimleri Haziran ayındaki Haziran ayında yaşadığı büyük değer kaybı sonrası etkilerini silmek için çabalıyor. Kripto para piyasasının lideri Bitcoin, 13 Haziran tarihinde 17 bin dolar düzeyine kadar düşerek 1.5 yılın dibine inmişti. Bitcoin haziran ayında yüzde 37’den fazla değer kaybetmişti. 

Kripto parada neler oluyor? Bitcoin rekor kırdı! Yatırımcılar bu haberi okumadan geçmeyinKRİPTO PARA PİYASASI TERS TAKLA ATTI

İki Terra ekosistemi kripto varlığının, LUNA ve UST'nin Mayıs ayında çöküşü, kripto para birimleri üzerinde resmi olarak ciddi bir darbe aldı ve yatırımcıların  piyasaya olan güveni düştü. Dijital varlıklar üzerindeki baskı, kripto finans firması Celsius Network'ün para çekme işlemlerini askıya alıp iflas başvurusunda bulunmasıyla Haziran ayında arttı. Ancak, Temmuz ayı itibariyle, kripto para piyasasında durum tersine döndü. 
Bitcoin, Temmuz ayında 20.000 doların üzerine çıkarak sınırlı aylık kazançlar elde etti. Bitcoin Temmuz ayında yaklaşık yüzde 6 yükseldi.

İşte diğer ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön