06 / 05 / 2024

Kriptoya yatırım yapan zarar etti! Kripto borsasının hali ne olacak?

Kriptoya yatırım yapan zarar etti! Kripto borsasının hali ne olacak?

Kripto para piyasalarında düşüşler devam ediyor. Borsalarda yeniden sert satışlar görüldü. Lider kripto para birimi olan Bitcoin tarihi zirvesinden % 69 oranında uzaklaştı. İşte detaylar…



Kripto para piyasasındaki kara bulutlar devam ediyor. Kripto paralar değer kaybetmeye devam ediyor.

Kripto para piyasalarına olan güven tamamı ile sarsılmışken son düşüş ise yatırımcıları iyice umutsuzluğa götürdü.

Küresel ekonomideki çalkantılar, Rusya - Ukrayna savaşı, enerji sorunu, doların yükselmesi, Fed ve ECB’nin faiz artırımları, altın fiyatları ile ilgili yükseliş beklentileri gibi birçok etken kripto paraların değer kaybetmesini tetikliyor.

KRİPTO KREDİ ŞİRKETİ İFLAS ETTİ

Kripto kredi şirketi olarak faaliyet gösteren aynı zamanda iflas başvurusunda bulunan Celsius'un elindeki Bitcoinleri satması olanağı da düşüşü tetikledi. Celsius Bitcoin'lerini satar ise fazla arz oluşması beklentisinden dolayı fiyatlar düştü.

Kriptoya yatırım yapan zarar etti! Kripto borsasının hali ne olacak?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön