07 / 05 / 2024

Kristal Residence Beylikdüzü fiyatları!

Kristal Residence Beylikdüzü fiyatları!

Firma: Maknoon Grup

Proje: Kristal Residence

Maknoon Grup tarafından İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü bölgesinde inşa edilen Kristal Residence Beylikdüzü fiyatları 227 bin dolar ile 300 bin dolar arasında farklılık gösteriyor. Proje, 315 adet daireden oluşuyor...



Kristal Residence Beylikdüzü fiyatları hakkında detaylara geçmeden önce projenin diğer bilgilerine değinelim. Projede yer alan daireler 1 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Dairelerin modüler sistemle 2 oda 1 salon ya da 3 oda 1 salon olarak genişletilebildiği Beylikdüzü Kristal Rezidans, Maknoon Grup imzasıyla yükseliyor. 


Kristal Residence Beylikdüzü fiyatları dairenin tipi ve konumuna göre farklılık gösteriyor. Projede yer alan dairelerin teslimleri 24 ay sonra gerçekleşecek. 


Sosyal donatı alanları arasında; cafe, restoran, bay bayan fitness salonu ve sauna bulunan Maknoon Grup Kristal Residence'ta 315 adet konut bulunuyor. Projede satışlar devam ediyor. 


Kristal Residence Beylikdüzü fiyatları 227 bin dolar ile 300 bin dolar arasında değişiyor. Proje, İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü bölgesinde yaşama geçiriliyor. 


Telefon: 0505 452 13 63

Web: http://www.kristalresidence.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön