26 / 05 / 2024

Kriz emlak zengini ünlüleri de vurdu

Kriz emlak zengini ünlüleri de vurdu

Gayrimenkul sayısıyla konuşulan Emrah şimdi evlerini tek tek satıyor.



Dünyayı sarsan mali kriz, emlak kralı olarak ün salan şarkıcı Emrah'a da zor günler yaşatıyor. Büyük bir para sıkıntısı içinde olduğu öğrenilen sanatçı, evlerini tek tek satışa çıkardı.

Sahip olduğunu öne sürülen 150'den fazla evi sayesinde emlak kralı şarkıcı olarak adlandırılan Emrah, son zamanlarda zor günler yaşıyor. Sahne ve albümlerden elde ettiği tüm geliri gayrimenkule yatırdığı bilinen sanatçı, ciddi bir nakit para sıkıntısı içine girdi. Ekonomik krize giren şarkıcının 2.5 milyon dolara satın aldığı Fulya Polat Towers'daki spor kompleksinin de yeteri kadar gelir sağlamadığı öne sürüldü.

MAAŞLARI ÖDEYEMİYOR

Müşterilerinin bir kısmını kaybeden, iş yerinden doğru dürüst para kazanamayan şarkıcı, spor hocalarının ve diğer çalışanlarının da parasını ödeyemiyor. Geçtiğimiz bayramda ücretlerini alamayan çalışanlar, patronlarından hiç memnun değil, hatta kendilerine yeni bir iş aramaya başlamışlar bile. Ünlü sanatçı, hem işini hem de içindekileri kaybetmemek için evlerini tek tek gözden çıkarmaya başladı. Bodrum'daki yazlığını ve Ortaköy'deki çok sevdiği evini satışa çıkaran sanatçı, krizi atlatamazsa spor kompleksini de satacak.

Bugün

Geri Dön