28 / 04 / 2024

Kuruçeşme Vadikent Sitesi'nde teslimler 2016'da!

Kuruçeşme Vadikent Sitesi'nde teslimler 2016'da!

Kocaeli Kuruçeşme Hatipköy’de inşaatına başlanılan Vadikent Sitesi, Deniz İnşaat ve Barış Yapı tarafından yapılıyor. Projede teslimlerin 2016 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor.



Kocaeli Kuruçeşme Hatipköy’de inşaatına başlanılan Vadikent Sitesi, Deniz İnşaat ve Barış Yapı tarafından yapılıyor. Firmalarla işbirliği yapan Kocaeli Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri projenin danışmanlığını yürütecek.


Kuruçeşme Hatipköy’de inşaatına başlanılan Vadikent Sitesi, Deniz İnşaat ve Barış Yapı tarafından yapılıyor. Firmalarla işbirliği yapan Kocaeli Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri projenin danışmanlığını yürütecek


Kuruçeşme’nin yeni gözdesi olan Hatipköy’de inşaatına başlanılan Vadikent Sitesi, tüm hayalleri gerçekleştiriyor, aranılan özelliklere ve beklentilere cevap veriyor.  Deniz İnşaat’ın 25 yıllık tecrübesiyle başlanılan Barış Yapı’nın taşörenliğini üstlendiği bu proje, Kocaeli’de fark yaratacak.

 

TRAFİK SORUNU YOK

Deniz İnşaat, Kartepe ve Başiskele’den sonra İzmit’i tercih etti. Vadikent Sitesi olarak yeşil alanlar önde tutularak inşa edilen sitede 82 daire yer alacak. Deniz İnşaat firma yetkilisi Mustafa Şeref Gürsoy, “Bizim için önce müşteri memnuniyeti önemli. Bunun için birinci kalite işçilik ve malzeme kullanılıyor. Vadikent, yer ve konum olarak İzmit’in güzel bir yerinde, yeşillik içinde, trafik sorunu olmayan şehir merkezine sadece 4 kilometre mesafede bulunuyor” dedi.

 

KOCAELİ GAYRİMENKUL

Vadikent Sitesi’nde daireler, 2016 yılında teslim edilecek. Daire fiyatları 99 bin TL’den başlayan sitede 2+1ve 3+1 seçenekleri bulunuyor. Projenin danışmanlığını ise Kocaeli Gayrimenkul üstlendi. Kocaeli Gayrimenkul yetkilisi Hakan Sin, böyle bir projeye imza attığı için ekibi ve kendi adına çok mutlu olduğunu söyledi.


Manşet Kocaeli


Geri Dön