16 / 05 / 2024

L'Occitane, Babalar Günü'nde özel tasarım hediye setleri sunuyor! 12 Haziran 2023 fiyat listesi...

L'Occitane, Babalar Günü'nde özel tasarım hediye setleri sunuyor! 12 Haziran 2023 fiyat listesi...

L'Occitane, Babalar Günü'ne özel eşsiz kokular sunuyor. CAP Cédrat, Baux ve L'Occitan hediye setleriyle babalarınızı şımartın! İşte L'Occitane'den Babalar Günü hediyeleri...



L Occitane, Babalar Günü nde özel tasarım hediye setleri sunuyor! 12 Haziran 2023 fiyat listesi...

CAP Cédrat, deniz damlalarının tazeliğini hayat dolu ağaç kavunu ve turunçgillere has notalarla harmanlıyor. Alt notalarda odunsu baharatlar bulunurken, üst notalarda deniz ve turunçgillerin ferah kokusu hakim. Bu özel koku, babalar gününde sevdiklerinize hediye edebileceğiniz CAP Cédrat EDT 75 ML, CAP Cédrat Shower Gel 250 ml ve CAP Cédrat Shower Gel Eco-Refill 500 ml'den oluşan bir hediye setiyle sunuluyor. Setin fiyatı 1945 TL.

L Occitane, Babalar Günü nde özel tasarım hediye setleri sunuyor! 12 Haziran 2023 fiyat listesi...L'Occitane aynı zamanda gizemli ve çekici erkekler için Baux Eau de Toilette'i de sunuyor. Provence'tan gelen selvi ve tütsünün sıcak notalarıyla kırmızı biber ve kakule esansiyel yağlarının birleşimiyle ortaya çıkan bu kokuyu, Eau de Baux EDT 75 ML, Eau de Baux Shower Gel 250 ml ve Eau de Baux Deo Stick 75 gr'den oluşan hediye setiyle deneyimleyebilirsiniz. Setin fiyatı 1815 TL.

Romantik erkekler için ise L'Occitan Eau de Toilette öneriliyor. Provence'ın gizemi ve cazibesinden ilham alan bu koku, yanmış odunun biber ve muskat aromalarını taşırken, damıtılmış lavantanın huzur verici etkisini sunuyor. L’Occitan hediye seti, L’Occitan EDT 75 ML, L’Occitan Shower Gel 250 ML ve L’Occitan After Shave Balm 75 ML'yi içeriyor ve fiyatı 2040 TL.

L Occitane, Babalar Günü nde özel tasarım hediye setleri sunuyor! 12 Haziran 2023 fiyat listesi...Bu eşsiz hediye setleri, L’Occitane'ın Türkiye'de düzenlediği "Değişimin Öncüleri" yarışmasının kazananlarının tasarladığı yüzde 95 geri dönüştürülebilir kutularla sunuluyor. Şeyla Arditti'nin avokado çekirdeklerini kullanarak tasarladığı kutu, atık cam ve düz cam kullanılarak Emirhan Demirkaya tarafından tasarlanan "Catter" adlı barınak çözümünden esinlenilerek üretilmiştir.

AYRINTILI BİLGİ İÇİN: http://www.loccitane.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 12 Haziran 2023 tarihinde saat 21.35'de yazıldı. An itibarıyla dolar kuru 23 lira 66 kuruş, euro 25 lira 46 kuruş, altının gramı ise bin 505 lira 22 kuruş değerindedir.

Altınyıldız Classics'ten Babalar Günü'ne özel 300 TL altı hediyeler!
Babalar Günü'nde Leapmotor'dan T03 alımlarında şık jest: ''Babaları baba yapan anneler''e tektaş yüzük hediye!
Kiğılı'da Babalar Günü: İkili alıma özel indirim fırsatı! Birini babanıza birini dedenize hediye edin!

Geri Dön