30 / 04 / 2024

LPG’ye sessiz sedasız zam geldi! İşte yeni fiyatlar...

LPG’ye sessiz sedasız zam geldi! İşte yeni fiyatlar...

Rusya Ukrayna arasındaki savaş akaryakıt fiyatlarının yükselmesine neden oldu. Benzin ve motorine 9 Mart’ta yapılacak olan zammın ardından yüzler gülerken bir zam haberi daha geldi. LPG fiyatlarına dün geceden itibaren 46 kuruş zam yapıldı.



Akaryakıt fiyatlarına günlerdir peş peşe yapılan zamlar tüm vatandaşların gündeminde. 9 Mart'ta benzin ve motorine bir zam daha gelecekti ki brent petrol fiyatları düştü. Bu düşüş ile birlikte yapılacak olan zam geri çekildi. 
 
Ancak dün gece ise LPG’ye 46 kuruş zam yapıldı. Dün gece yarısından itibaren geçerli olan zammın EPGİS tarafından duyurulmaması ve vatandaşların fiyat güncellemesini akaryakıt istasyonlarında öğrenmesi ise büyük tepkiye neden oldu. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön