27 / 05 / 2024

Maaşı yetmeyenlerin imdadına PTT koştu! PTT’den tek mesajla 50 bin TL!

Maaşı yetmeyenlerin imdadına PTT koştu! PTT’den tek mesajla 50 bin TL!

PTT, Aktifbank ile yaptığı dev kampanyasını paylaştı. Başvuru yapan herkese anında 50 bin TL. İşte detaylar!



Yeni yılda nakit ihtiyacı ola kişiler için PTT, müşterilerine büyük müjdeyi verdi. Tek bir mesajla 50 bin TL veriyor. Aktifbank ile iş birliği yapan PTT, müşterilerine özel kredi kampanyayı açıkladı. Nakit ihtiyacı olan herkes başvuruda bulunabilir.

 Peki PTT kredi başvuru şartları neler? İşte ayrıntılar…

OCAK AYI ZAM YAĞMURUNA UĞRADI!

Asgari ücrete gelen artıştan sonra sevinen milyonlarca çalışan, 2023 yılı ile birlikte gelen zamları görünce sevinçleri kursaklarında kaldı. Daha zamlı maaş alamayan vatandaşlar Ocak ayı ile birlikte zam yağmurları da başladı. Aralık ayına ilişkin enflasyon verisinin yüzde 1,18 olarak açıklanması ile birlikte 6 aylık enflasyon tamamlanırken emekli maaşlarına bir de refah payı yansıtıldı. İlk olarak yüzde 25 olarak duyurulmuş olan toplam zam oranı, geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın son dakika açıklaması ile güncelleme yaptı. Yüzde 30’a yükseltilmiş olan emekli maaşı bir kesim tarafından sevinç ile karşılanırken başka bir kesim tarafından da yeterli bulunmadı.

PTT'DEN BÜYÜK KAMPANYA

Gelen zamlar sonrasında nakit ihtiyaca sıkışanların bankalar tarafından verilen kredi oranlarını araştırmaya başladı. Bu doğrultuda adım atan PTT ile Aktifbank iş birliği ile emeklilere özel nakit desteğini açıkladı. PTT ile Aktifbank iş birliği içerisinde düzenlenmiş olan yeni SMS kredisinin detayları da belli oldu.

TEK MESAJLA 50 BİN TL!

Aktifbank ile uzun süredir iş birliği içerisinde olan PTT, 2023 yılının ilk kampanyasını açıkladı. Nakite sıkışan emekliler bu kredi haberi ile bayram edecek. Maaş zamlarının yanı sıra bir de düşük faizli kredi ürünü ile emeklilerin yüzlerini güldürmek isteyen PTT, maaş hesabı kendi bünyesinde bulunan emeklilere 50 bin TL’ye kadar kredi desteğinin verileceği bildirildi. Kredi ürünün başlangıç faizini yüzde 2,69 olarak açıklayan PTT, azami vade sayısını ise 36 ay olarak  belirledi.

65 yaş maaşı ne kadar oldu 2023? 65 yaş aylığı her ay mı ödeniyor?

Milli Savunma Bakanlığı 16 bin personel alıyor! Başvuru aman kaçırmayın! İşte detaylar!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön