27 / 04 / 2024

Malatya iş Adamları Derneği'nden Erdoğan Bayraktar'a fahri hemşerilik!

Malatya iş Adamları Derneği'nden Erdoğan Bayraktar'a fahri hemşerilik!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’a “ Malatya iş Adamları Derneği 11.Olağan Genel Kurul Toplantısında ” Malatyalılardan fahri hemşehrilik ve de üyelik beratı verildi...



Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar “New York, Paris, Londra, Tokyo, Toronto gibi dünya kentleri yanında Malatya’mızı da, dünyada belli başlı şehirler ile yarışan marka bir şehir yapacağız” dedi.


Bakan Erdoğan Bayraktar, İstanbul Bağcılar’da düzenlenen Malatyalı İş Adamları Derneği’nin 11. Olağan Genel Kurul Toplantısına katıldı. Bakan Bayraktar yaptığı konuşmada “Malatya’ya hizmet; bir vefa borcudur” dedi.


Malatyalılardan fahri hemşehrilik ve üyelik beratı alan Bakan Bayraktar; “New York, Paris, Londra, Tokyo, Madrid, Roma, Toronto gibi dünya kentleri yanında İstanbul gibi,  İzmir  gibi, Antalya gibi şehirlerimiz ile beraber Malatya’mızı da, dünyada ki belli başlı şehirler ile yarışan bir marka şehir yapacağız, bunun için var gücümüz ile çalışacağız” dedi.


YAŞLI VE YERİNDEN KALKAMAYAN BATIYA KARŞILIK; KOŞMAYA BAŞLAYAN, GENÇ VE DİNAMİK BİR ÜLKEYİZ


Türkiye’nin 3 kattan fazla bir hızda büyüdüğünü belirten Bakan Erdoğan Bayraktar  “Son sekiz yılda 5 milyonun üzerinde istihdam sağladık. Uluslararası Çalışma Örgütü, bu kriz döneminde işsizliği en hızlı düşüren ülkenin Türkiye olduğunu ifade etmiştir” açıklamasında bulundu.



Geri Dön