03 / 05 / 2024

Maltepe Ofisim İstanbul projesinde mağazaların kirası 80 TL!

Maltepe Ofisim İstanbul projesinde mağazaların kirası 80 TL!

Firma: İller Bankası, Özkartallar ve Yapı Yatırım

Proje: Ofisim İstanbul

İçerisinde satış ve kiralamaların devam ettiği Ofisim İstanbul projesi İstanbul Maltepe'de inşa ediliyor...



Toplam 219 adet ofis ve 16 adet mağazadan meydana gelen Ofisim İstanbul projesi 60 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yaşama geçiriliyor. Ofisim İstanbul lokasyon olarak; metro istasyonuna 2 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 15 dakika ve E-5 bağlantı yoluna yakın uzaklıkta yükseliyor.


Maltepe Ofisim İstanbul projesinde mağazaların kirası 80 TL!


Ofis alanlarının 110 metrekare ile 860 metrekare arasında değiştiği İstanbul ofisi,  İller Bankası, Özkartallar ve Yapı Yatırım  ortaklığıyla yükseliyor.3 bloktan oluşan Maltepe Ofisim İstanbul'da ticari birimlerin ödemesinin tamamı banka kredisi ile yapılıyor. Projede yaşam başladı.


Mağazaların 205 metrekare ile 1.180 metrekare arasında alanlara sahip olduğu Ofisim İstanbul Maltepe'de teslimler hemen yapılıyor. Satış ve kiralamaların devam ettiği İller Bankası Ofisim İstanbul projesi, İstanbul Anadolu yakası Maltepe'de hayata geçiriliyor.


Maltepe Ofisim İstanbul projesinde mağazaların kirası 80 TL!


Blokların 22 katlı olarak tasarlandığı  İstanbul Ofisim Maltepe'de satılık mağazaların metrekaresi 15 bin TL'den ofislerin metrekaresi 5 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede; kadın erkek sauna, teras bahçeleri, misafir otoparkı, ortak toplantı salonları, kuaför,  kadın-erkek spor merkezi, lobby ve danışma yer alıyor.


Ofisim Maltepe İstanbul'da; kiralık mağazaların metrekare fiyatı 80 TL'den, ofislerin metrekare fiyatı ise 35 TL'den başlayarak değişiyor.


Telefon: 0216 515 1 555

Web Adresi: http://www.ofisimistanbul.com/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön