02 / 05 / 2024

Manisa Kuyucak'a yeni altyapı!

Manisa Kuyucak'a yeni altyapı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Kırkağaç’ın Kuyucak Mahallesi’nin içme suyu ve kanalizasyon altyapısını yenileyerek, mahallenin altyapı sorunlarını çözüme kavuşturdu




Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Kırkağaç’ın Kuyucak Mahallesi’nin içme suyu ve kanalizasyon altyapısını yenileyerek, mahallenin altyapı sorunlarını çözüme kavuşturdu. Mahalleye düzenlenen ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde Kuyucak’lı vatandaşlar, çalışmalardan memnun olduklarını söyleyerek, hizmetler için MASKİ’ye teşekkür ettiler.

“Böyle hizmet görmedik”

Kuyucak Mahalle Muhtarı Mevlüt Demirci, “Köyümüzün eski olan altyapısı tamamen yenilendi. Su şebekemiz ve kanalizasyonumuz tamamlanarak, parke taşlarımız döşendi. İçme suyu depomuzun yenilenmesi de şuan devam ediyor. Fosseptik çukurumuzun çalışmaları da sürüyor. Bu çalışmalarda başta Cengiz Başkanımız olmak üzere, MASKİ’ye, daire amirlerine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Mehmet Emin Kale, “Bütün bu çalışmalar için yetkililerimizin hepsine çok teşekkür ederim. Büyükşehir Belediye reisimizden Allah razı olsun. Şu köyümüzü bataklıktan kurtardı. Var olsunlar” diye konuştu.

Yusuf Bacı, “Köyümüzde yapılacak bir iş kalmadı, hepsi oldu. Bunun için MASKİ Genel Müdürümüz’e ve Cengiz Bey’e teşekkürlerimizi sunarız” dedi.

Şerif Karaca, “Köyümüzün altyapısı vardı, ama plansız projesiz olduğu için düzenli değildi. Bu nedenle MASKİ Genel Müdürlüğü’ne çok teşekkür ederiz” dedi.

Hüseyin Demirci, “Mahallemize kanalizasyon, su şebekesi, parke taşı yapıldı. Güzel oldu bugüne kadar yapılan işler. Hizmetlerden memnunuz” diye konuştu.

Mustafa Kara, “Özellikle yapılmış olan hizmetlerden dolayı MASKİ’ye ve Cengiz Ergün Bey’e çok teşekkür ederim. Gözüken köy kılavuz istemez. Daha önce bazı hizmetler yoktu. Kendi gücümüzle yapılıyordu. Şuanki hizmet planlı projeli. Daha nizami, daha düzgün. Kanalizasyon, su şebekesi, kaldırım taşı açısından yapılan işler çok daha iyi. Emeği geçenlerin hepsine teşekkür ederim” dedi.

Halil İbrahim Kara, “Suyu olsun, kanalizasyonu olsun, üst yapısı olsun, ben bu yaşıma girdim, böyle bir şey görmedim” dedi.

Mahalle sakinleri “Önceleri arabalar çamurdan çıkmıyordu. Şimdi çok güzel oldu. Çok memnunuz. Aynı şehir gibi şimdi her taraf. Allah razı olsun Büyükşehir Belediyesi’nden. Sözünü tuttu. Allah başımızdan eksik etmesin” dediler. 




Manisa Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön