02 / 05 / 2024

Manzara Adalar'da yüzde 1 peşinat ile 36 ay faizsiz vade imkanı!

Manzara Adalar'da yüzde 1 peşinat ile 36 ay faizsiz vade imkanı!

İstanbul Kartal'da 300 milyon dolar yatırımla inşa edilecek. Manzara Adalar projesinde inşaat başladı. 975 konutluk projede evlerin yüzde 30'u satıldı.



İŞ GYO'nun, istanbul Kartal'da hayata geçileceği Manzara Adalar konut projesinde inşaat çalışmaları başladı. Projenin yapım ihalesini 441.6 milyon lira teklif vererek Ant Yapı kazandı. 975 konuta yer verilen projede evlerin yüzde 30'u sahibini bulurken, teslimlerin 2018 yılının ilk çeyreğinde yapılması planlanıyor. Projede 3 u konut, 2'si ofis olmak üzere 5 blok yer alacak. Yatırım değeri 300 milyon dolar olan projede peşin ödemelerde yüzde 8 indirim oranının yanı sıra, bin 639 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olunabiliyor. Ayrıca yüzde 1 peşinat ile 36 ay faizsiz vade seçeneği de bulunuyor. Adalaı manzanileöne çıkan proje, sahil şeridine arabayla yaklaşık 5 dakika, yürüyerek ise 15 dakika mesafede konumlanıyor. 




ANADOLU YAKASI DEĞİŞİYOR 


istanbul'da yapılan köprü, metro ve yeni yol çalışmaları gayrimenkul sektörünü de etkiliyor. Ulaşımın kolaylaştığı bölgelere tüketici talebi artınca, bu ilçelerdeki konut ve ofis projeleri de çoğalıyor. Ulaşım yatırımlarının gayrimenkul sektörünü de etkilediğini değerlendiren İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, " Ulaşım ağı ile Yalova'da veya Orhangazi'de oturanlar istanbul'un Anadolu yakasında, Tuzla'da, Pendik'te, Kartal'da bir reel sektör şirketinde çalışabilir hale gelebilecek. Bu durumda istanbul'un Anadolu Yakası sadece yaşamak için tercih edilen bir lokasyon olmaktan çıkarak bir iş merkezi haline gelebilecek. Bu dönüşüm bir suredir zaten yaşanıyordu. Bu altın çemberden sonra Kuzey Ege, Güney Marmara ve İstanbul'un Anadolu Yakası'ndaki ekonomik entegrasyon, bu bölgeyi apayrı bir kent ve bambaşka bir üretim merkezi haline getirecek" dedi. 



Hürriyet Ek


Geri Dön