30 / 04 / 2024

Marketlerde anında yansıyacak! Korkunç bir zam daha geliyor! Şimdi evden fırlayıp markete koşun

Marketlerde anında yansıyacak! Korkunç bir zam daha geliyor! Şimdi evden fırlayıp markete koşun

Türkiye'de son dönemde gelen büyük zamlardan nasibini en çok gıda ürünleri alıyor. Yine bir gıda ürününe daha zam gelmesi gündemde.



Bu yıl başından bu yana ekmek fiyatlarına peş peşe zam geldi. Gelen son habere göre gider maliyetlerinin artması sebebi ile 210 gramlık ekmeğin fiyatı 5 TL oldu. Ancak ekmek fiyatlarına artan maliyetler sebebi ile bir zam daha yapılması bekleniyor. Detaylar haberimizde..

Ekmek fiyatlarına zam haberi son günlerin en sık konuşulan konuları arasında yerini aldı. Akaryakıt fiyatlarının dışında, döviz ve enerji fiyatlarının da yükselmesi ekmek fiyatlarına zam durumunu da gündeme getirdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön