30 / 04 / 2024

Marketlerde anında yansıyacak! Korkunç bir zam daha geliyor! Şimdi evden fırlayıp markete koşun

Marketlerde anında yansıyacak! Korkunç bir zam daha geliyor! Şimdi evden fırlayıp markete koşun

Türkiye'de son dönemde gelen büyük zamlardan nasibini en çok gıda ürünleri alıyor. Yine bir gıda ürününe daha zam gelmesi gündemde.



EKMEK FİYATLARINA ZAM GELİYOR

Son ekmek zammı temmuz ayında yapılmıştı. Eylül ayında yeni bir zammın daha yapılması bekleniyor. Sanayide kullanılan elektriğe yüzde 50,8 doğalgaza ise yüzde 49,5 oranında zam geldi. Bu zamlar maliyeti artırırken, ekmek fiyatlarına da zam geleceği iddia edildi.

İSTANBUL'DA HALK EKMEK FİYATLARI

Yaşanan ekonomik kriz nedeniyle üretim maliyetleri artan İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) bağlı İstanbul Halk Ekmek’te (İHE) 10 Eylül 2022 itibarıyla 250 gram ekmek 3 TL’den satılıyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön