12 / 05 / 2024

Marmara Denizi'nde deprem! AFAD 3.9, Kandilli 4.2 açıkladı! Son dakika! 

Marmara Denizi'nde deprem! AFAD 3.9, Kandilli 4.2 açıkladı! Son dakika! 

Marmara Denizi'nde saat 08.28'de bir deprem meydana geldi. AFAD 3.9, Kandilli 4.2 açıkladı! Son dakika!



AFAD tarafından, Marmara Denizi'nde saat 08:28'de meydana gelen depreme ilişkin paylaşılan verilerde, depremin  Bursa'nın Karacabey açıklarında yaşandığı belirtildi. 

AFAD depremin büyüklüğünü 3.9 olarak, derinliğini ise 7 kilometre olarak açıkladı. 

Marmara Denizi nde deprem! AFAD 3.9, Kandilli 4.2 açıkladı! Son dakika! 

Kandilli Rasathanesi ise depremin Balıkesir açıklarında meydana geldiğini duyurdu. Kandilli'den yapılan son dakika açıklamasında, depremin büyüklüğü 4.2, derinliği ise 12 kilometre olarak belirtildi. 

Marmara Denizi'nde Salı günü de bir deprem meydana gelmişti. Kandilli Rasathanesi tarafından açıklanan verilere göre, Salı günü saat 11:36 sıralarında meydana gelen depremin büyüklüğü 3.8 olarak açıklandı. AFAD ise depremin büyüklüğünü 3.6 olarak belirtti. 

Marmara Denizi nde deprem! AFAD 3.9, Kandilli 4.2 açıkladı! Son dakika! 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Samsun'un Bafra açıklarında da saat 08:01'de deprem oldu. 3.8 büyüklüğündeki deprem senrasında AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nden peş peşe açıklamalar geldi. 

Depremin derinliği 14.1 km olarak açıklanırken Bafra'nın 90.40 kilometre uzaklığında meydana geldiği ifade edildi. Kandilli Rasathanesi ise depremin derinliğini 18.1 kilometre şeklinde açıkladı. 

Türkiye'de deprem tehlikesi olmayan yer yok! Prof. Dr. Süleyman Pampal tek tek açıkladı: Şimdi buralara dikkat edilsin!

İstanbul'daki 1.5 milyon konut nereye taşınacak? Bakan Kurum tek tek açıkladı! 

Büyük İstanbul depreminde korkutan tablo! Fatih, Zeytinburnu, Bahçelievler, Bakırköy, Küçükçekmece... Peş peşe açıklandı


Geri Dön