28 / 04 / 2024

Marmara'da sular çekildi! Kandilli Rasathanesi açıklama yaptı!

Marmara'da sular çekildi! Kandilli Rasathanesi açıklama yaptı!

Yaşanan büyük deprem felaketinin ardından gözlerin çevrildiği Marmara Bölgesi’nde denizdeki hareketlilik büyük korkuya neden oldu. Bölgede suların çekilmesiyle ilgili Kandilli Rasathanesi son dakika açıklaması yaptı!.



Türkiye’yi vuran ve 10 ili önemli şekilde etkileyen Kahramanmaraş merkezli yaşanan büyük iki depremin ardından, yeni bir deprem daha olabileceği kuşkusu vatandaşı alabildiğine tedirgin ederken, Tekirdağ’da denizde yaşanan bir hareketlilik ise büyük endişeye neden oldu.

Marmara da sular çekildi! Kandilli Rasathanesi açıklama yaptı!

Asrın felaketi olarak nitelenen deprem felaketi, vatandaşları hiç olmadığı kadar tedirgin etmeye başladı. Halkın büyük bölümü nerelerde deprem olacağını merak ederek, televizyonlarda ya da sosyal medyada açıklama yapan uzmanların açıklamalarına dikkat kesildi.

Özellikle gözler, uzmanlar tarafından 7’den büyük bir depremin beklendiği Marmara Bölgesi’ne çevrilirken, bölgede yaşanan bir hareketlilik büyük korkuya sebep oldu.

Son olarak, büyük depremlerin ardından gözlerin çevrildiği Marmara Bölgesi’nde denizde yaşanan hareketlilik büyük korku yarattı.

Gelen bilgilere göre, Marmara Denizi'nin Tekirdağ merkez Süleymanpaşa ilçesi kıyılarında sular 25 metre çekildi.

Yaşanan bu olağan dışı hareketlilik sonrası halk arasında 'Kral Yolu' olarak bilinen kayalıklar ortaya çıktı. Halk arasında büyük korkuya neden olan olayla ilgili olarak Kandilli Rasathanesi'nden açıklama geldi.


Geri Dön