27 / 04 / 2024

Mazda CX-5 fiyatlarında son dakika! Mazda CX-5 fiyatları ne kadar? İşte 7 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Mazda CX-5 fiyatlarında son dakika! Mazda CX-5 fiyatları ne kadar? İşte 7 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Daha yüksek standartta kaliteye ve geliştirilmiş özellikleriyle orta ölçekli SUV Mazda CX-5, sürücülere ve yolcularınıza aynı oranda lüks, performans ve sürüş keyfini sunuyor. Peki, Mazda CX-5 fiyatları ne kadar? İşte 7 Temmuz 2022 fiyat listesi...



Daha yüksek standartta kaliteye ve geliştirilmiş özellikleriyle orta ölçekli SUV Mazda CX-5, sürücülere ve yolcularınıza aynı oranda lüks, performans ve sürüş keyfini sunuyor. Mazda CX-5, insan odaklı Skyactiv Mühendisliği gelişmiş KODO – Hareketin Ruhu Tasarımı ve gerçek ahşap ve Nappa deriden sofistike iç tasarımla son derece akıcı bir sürüş fırsatı yakalıyor.

En son Skyactiv Teknolojisinden faydalanan yenilikçi G-Vectoring Kontrolü Plus çok daha akıcı bir sürüş için geliştirilmiş şasiyle her türlü sürüş durumunda dengeyi sağlıyor.Mazda CX-5 fiyatları ne kadar? En ucuz Mazda CX-5! İşte 30 Haziran 2022 fiyat listesi...İç tasarım yetenekli işçilerin binlerce saatlik çalışmasının ardından krom kenarlıklı dikişli direksiyon, çerçevesiz dikiz aynası ve üst kalite siyah tavan gibi en ince detaylarına kadar şekillendirildi. Her yolculukta tecrübe ettiğiniz keyif hissini arttırmak için ahşap, deri ve krom gibi en kaliteli malzemeleri kullanıldı.

Mazda CX-5 bakışları üzerinize toplayan son ve en gelişmiş i-ACTIVSENSE güvenlik teknolojilerini, daha akıcı bir sürüş için iyileştirilmiş süspansiyonu, MZD Connect akıllı telefon bağlantısını ve çarpıcı 19 inç alaşım jantlarıyla ilgi çekiyor.

Mazda CX-5 fiyatları ne kadar? İşte 7 Temmuz 2022 fiyat listesi...


Geri Dön