27 / 04 / 2024

Mecidiyeköy Torun Center satış ofisi!

Mecidiyeköy Torun Center satış ofisi!

Firma: Torunlar GYO

Proje: Torun Center

Mecidiyeköy Torun Center satış ofisi ile 0212 267 47 47 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz. Mecidiyeköy Torun Center projesinde teslimler Ağustos 2015 yılında yapılıyor...




İstanbul'un Avrupa yakasında Şişli ilçesine bağlı Mecidiyeköy bölgesinde inşa ediliyor olan  Torun Center  projesi Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. Torun Center Mecidiyeköy projesi 3 blok olarak tasarlandı.


Torun Center Mecidiyeköy projesinde 42 katlı iki rezidans kulesi ve 36 katlı ofis kulesi inşa ediliyor. Torun Center Mecidiyeköy projesinde konutların teslimleri 2015 yılının Ağustos ayında gerçekleştiriliyor. 


Mecidiyeköy Torun Center satış ofisi ile 0212 267 47 47 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz. Torun Center Mecidiyeköy projesinde banka kredili olarak veya firma bünyesinde vadeli ödemeler yapılıyor.


Torun Center Mecidiyeköy projesinde dairelerin alanları 100 metrekare ile 425 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Mecidiyeköy Torun Center projesinin toplam inşaat alanı 241 bin metrekare olarak belirlendi.


Torun Center Mecidiyeköy projesinde çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, sauna, fitness merkezi, spor alanları, kapalı otopark, buhar odası, dinlenme alanları gibi sosyal donatı alanları yer alıyor.



Mecidiyeköy Torun Center satış ofisi nerede?

Büyükdere Caddesi, Eski Ali Sami Yen Stadı Arsası, Torun Center satış ofisi Mecidiyeköy/ŞİŞLİ



Mecidiyeköy Torun Center satış ofisi

Telefon: 0212 267 47 47 

Web adresi: www.toruncenter.com


projeye sor



Geri Dön