18 / 05 / 2024

Meclis onayladı! Hane başı 1900 TL yardım parası PTT'den yatırılacak!

Meclis onayladı! Hane başı 1900 TL yardım parası PTT'den yatırılacak!

TBMM tarafından onaylanan kararla, bu hafta içerisinde hane başına 1900 TL tutarında yardım ödemesi yapılacak. Ödemeler ise PTT aracılığıyla gerçekleştirilecek.



Meclis onayladı! Hane başı 1900 TL yardım parası PTT den yatırılacak!

Ödemeler bu hafta

Türkiye Aile Destek Paketi kapsamında verilen aile yardımı ödemeleri, normal şartlarda 15 Nisan tarihinde başlaması planlanıyordu. Ancak Ramazan Bayramı'nın yaklaşması nedeniyle ödemeler öne çekildi ve bu hafta içerisinde PTT aracılığıyla yapılacak.

Ayrıca, bu sefer ödemeler T.C. kimlik numarasına göre değil, tüm vatandaşlar için tek seferde yapılacak. Yani, başvuru yapan herkes ödemesini alabilecek. Aile Bakanlığı, ödemelerini almak isteyenlerin T.C. kimlik kartı ile birlikte PTT şubesine gitmelerini veya başvuru esnasında belirttikleri IBAN numarası ile ödemelerini alabilecekleri banka hesaplarını kullanabileceklerini duyurdu.

Ziraat Bankası’ndan sürpriz duyuru! Alışveriş yapan 1500 lira indirim kazanacak! Zaman daralıyor!

Asgari ücretliler bayram ikramiyesi alacak mı?

Asgari ücretliye çifte bayram! 3000 TL ilave ödeme yatırılacak


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön