03 / 05 / 2024

MediaMarkt’tan dev kampanya! Çay, kahve makinesi, tencere seti, Air Fryer ve TV’da şok indirim! Sakın kaçırmayın!

MediaMarkt’tan dev kampanya! Çay, kahve makinesi, tencere seti, Air Fryer ve TV’da şok indirim! Sakın kaçırmayın!

Marketlerde Ramazan’a özel kampanyalar devam ediyor. Elektronik ürünler satan MediaMarkt da Ramazan Bayramı öncesi çeşitli ürünlerde fiyatları indirdi. Kampanya 4 Nisan Salı gününe kadar devam edecek.



Elektronik perakende mağazası MediaMarkt bilgisayardan cep telefonuna, televizyondan ev sinema sistemlerine, oyun konsollarından beyaz eşya ve küçük ev aletlerine kadar çok çeşitli ürün seçenekleri ile hizmet veriyor.

Ramazan Kampanyası kapsamında indirime giden MediaMarkt, çay makinesinden kahve makinesine, Air Fryer’dan tencere setlerine ve televizyonlara kadar uzanan çok farklı ürün gruplarında indirim yaptığını kamuoyuna duyurdu. MediaMarkt yetkilileri, 1 Nisan ile 4 Nisan tarihleri arasında geçerli olacak kampanyadan yararlanmak isteyenlerin vakit kaybetmeden en yakın MediaMarkt mağazasına uğrayarak fiyatları incelemesinde yarar olduğunu belirtirken, isteyenler online alışveriş sitesi üzerinden de sipariş verebiliyor. MediaMarkt’ın Ramazan kampanyası Türkiye genelindeki 90 mağazasında 4 Nisan Salı gününe kadar devam edecek.

Geniş ürün yelpazesine sahip olan MediaMarkt, tüketicilere ve teknolojiseverlere konforlu alışverişin keyfini sunmaya devam ediyor. Şirket yetkilileri, “Ramazan’da yemekler sizden, teknolojileri bizden!” sloganı ile düzenlenen kampanyanın tüketiciler açısından çok cazip fırsatlar sunduğunu belirtiyor.


Geri Dön