30 / 08 / 2024

Mehmet Ercan Kumcu kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Mehmet Ercan Kumcu kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Anadolu Grubu, Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ercan Kumcu kimdir? Mehmet Ercan Kumcu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Ercan Kumcu'nun eğitim hayatı  nasıldı? İşte Mehmet Ercan Kumcu'nun hayatına dair merak edilenler.



Kadir Has Üniversitesi’nde ekonomi politikası dalında eğitimcilik yapmış olan Ercan Kumcu’nun bu zamana dek çok sayıda makalesi yayımlandı. Kumcu, “İstikrar Arayışları”, “Krizleri Nasıl Çıkardık?” (Mahfi Eğilmez ile beraber)“Ekonomi Politikası: Teori ve Türkiye Uygulaması” (Mahfi Eğilmez ile beraber), Kadın Matematikçiler ve 
“Krizler, Para ve İktisatçılar” adlı kitapların hak sahibidir. Kumcu, SPK Kurumsal Yönetim İlkeleri’nde var olan bağımsız üye Ölçütlerinin tümünü karşılamaktadır.

Mehmet Ercan Kumcu kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Tekfen Holding A.Ş'de yönetim kurulu üyeliğinden böyle istifa etmişti 

Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamada, ''Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ercan Kumcu, sağlık sebeplerinden dolayı istifa etmiş olup, yönetim kurulumuz,  Kumcu'nun açtığı boşluğa, yapılacak ilk genel kurul toplantısına kadar vazife yapmak ve bahsi geçen genel kurulun tasdiğine sunulmak üzere Mehmet Nazmi Erten'in getirilmesine karar verdi.'' denildi.

İzzet Garih kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Hakan Gürdal kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Barış Erdeniz kimdir? Nereli? Kaç yaşında?


Geri Dön