09 / 05 / 2024

Meltem Taylan Aydın kimdir?

Meltem Taylan Aydın kimdir?

Halkbank Yönetim Kurulu Üyesi Meltem Taylan Aydın kimdir? Meltem Taylan Aydın kaç yaşında? Meltem Taylan Aydın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte ayrıntılar...



MELTEM TAYLAN AYDIN DAHA ÖNCE HANGİ GÖREVLERDE BULUNMUŞTUR?

Meltem Taylan Aydın, uzun yıllar boyunca Türkiye'nin çeşitli sektörlerinde önemli görevler üstlenmiştir. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme Bölümü'nden mezun olduktan sonra, ekonomi alanında lisansüstü çalışmalar yapmış ve Harvard Üniversitesi Yükselen Liderler programına kabul edilmiştir.

Meltem Taylan Aydın, Türkiye'deki çeşitli şirketlerde yöneticilik yapmıştır. Ayrıca, 2014 yılında Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın Yüksek İstişare Kurulu'nda görev almıştır. Daha sonra, 2015 yılında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nde (TOBB) Başkan Danışmanı olarak atanmıştır.

Meltem Taylan Aydın, halen Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır. 8 Haziran 2017 tarihinden itibaren de Türkiye Halk Bankası AŞ'de Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır. Başarılı kariyeri ve görevleri, Taylan Aydın'ın ekonomi ve iş dünyası konusundaki derin bilgisini ve tecrübesini yansıtmaktadır.

MELTEM TAYLAN AYDIN KAÇ YAŞINDA?

Meltem Taylan Aydın 2023 yılı itibariyle 50 yaşındadır. (Doğum tarihi: 1973)


Geri Dön