17 / 05 / 2024

Memur olmak isteyenlere müjde! Lise, ön lisans mezunları başvuru yapabilir

Memur olmak isteyenlere müjde! Lise, ön lisans mezunları başvuru yapabilir

Trabzon Üniversitesi, düşük KPSS puanı ile personel alımı yapacak. En az 65 KPSS puanı ile devlet memuru olma imkanı sunuyor. Memuriyette kendisini istihdam etmek isteyen vatandaşlar haberimiz sizin için. işte şartlar...



Trabzon Üniversitesi, Türkiye'nin Karadeniz bölgesinde bulunan bir devlet üniversitesidir. Üniversite, 1986 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi'nin Trabzon kampüsü olarak kurulmuştur. Daha sonra, 2008 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi'nin yeni kampüsleri kurulmasıyla birlikte Trabzon Üniversitesi olarak ayrı bir kurum haline gelmiştir.

Trabzon Üniversitesi, geniş bir kampüste bulunmakta olup, farklı bölümlerde lisans, yüksek lisans ve doktora programları sunmaktadır. Üniversitenin 13 fakültesi, 7 enstitüsü, 3 yüksekokulu ve 17 meslek yüksekokulu bulunmaktadır. Ayrıca, üniversite bünyesinde uzaktan eğitim ve açık öğretim programları da bulunmaktadır.

Memur olmak isteyenlere müjde! Lise, ön lisans mezunları başvuru yapabilir

Trabzon Üniversitesi'nin eğitim felsefesi, öğrencilerine yüksek kaliteli bir eğitim sunmak ve onları hayat boyu öğrenmeye teşvik etmek üzerine kuruludur. Üniversite, aynı zamanda araştırma ve geliştirme çalışmalarına büyük önem vermektedir ve bölgeye ve ülkeye faydalı projeler gerçekleştirmektedir.

Trabzon Üniversitesi, Türkiye'de ve dünyada tanınan bir üniversite olup, birçok uluslararası işbirliği anlaşması yapmıştır. Ayrıca, uluslararası öğrenciler için de birçok fırsat sunmaktadır.

Eğitiminiz ne olursa olsun İŞKUR her kesime istihdam sağlıyor! İşte başvuru şartları 

Uzun yol tecrübeniz varsa bu ilana hemen bakın! Büyükşehir belediyesinden kaçırılmayacak iş fırsatı

Yatırım dehası İslam Memiş'ten öyle bir yorum geldi ki..! Ne altın ne dolar 2024'te bunu alan turnayı gözünden vuracak


Geri Dön