19 / 05 / 2024

Memur ve emekli zammından bedelli askerlik de nasibini aldı

Memur ve emekli zammından bedelli askerlik de nasibini aldı

2023 yılına girilmesiyle birlikte askerliğini bedelli olarak yapmak isteyenler bedelli askerlik ücretini araştırıyor. Yeni yılda 100 bin TL olacağı belirtilen bedelli askerlik ücreti, emekli ve memurlara yapılan zam oranının yüzde 30'a yükseltilmesi sonrasında güncellendi. İşte ayrıntılar...



Asgari ücretin ardından memur ve emeklilere yapılacak zam oranı netleşti. Yüzde 25 olarak açıklanan rakam sonrası bedelli askerlik ücretinin 100 bin TL olacağı duyurulmuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün memur ve emekli maaşındaki yüzde 25 zam oranını yüzde 30'a çıkarmasıyla birlikte bedelli askerlik ücreti de arttı.

ERDOĞAN ORANI YÜZDE 30'A ÇIKARDI
AK Parti grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan memur ve emekli maaş artış oranının yüzde 30 olarak uygulanacağını duyurdu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön