04 / 05 / 2024

Memur ve emekliler dikkat! Bu haber sizi ilgilendiriyor!

Memur ve emekliler dikkat! Bu haber sizi ilgilendiriyor!

Haziran ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla beraber emekli ve memur maaşlarına yapılacak enflasyon zam oranı da belli olmuştu.



Haziran ayı enflasyonuyla birlikte memur ve emekli maaşlarına yüzde 42,35 oranında zam gelmişti. TÜİK bugün Ağustos ayı enflasyon oranını da açıkladı. TÜİK'in rakamları açıklamasıyla birlikte SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin Temmuz ve Ağustos aylarında oluşan 2 aylık zam farkı da kesinleşmiş oldu. İşte memur ve emekli maaşlarına yapılacak olan zamla ilgili tüm detaylar...

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Ağustos'a ilişkin tüketici ve üretici fiyat endekslerini yayınladı. Enflasyonda yükseliş ivmesi bu Ağustos'ta da sürdü. Buna göre senelik bazda enflasyon yüzde 80,21'e çıktı. TÜİK'in Ağutos enflasyon rakamlarının açıklamasıyla birlikte SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin Temmuz ve Ağustos aylarında oluşan 2 aylık zam farkı da ortaya çıkmış oldu. Eylül, Ekim, Kasım ve Aralık aylarının enflasyon oranlarının da belli olmasının ardından Ocak zammı da açıklanacak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön