08 / 05 / 2024

Memur ve emekliye ek zammı içeren kanun Resmi Gazete'de!

Memur ve emekliye ek zammı içeren kanun Resmi Gazete'de!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Bireysel Emeklilik Tasarruf ve Yatırım Sistemi Kanunu ile Bazı Kanunlarda ve 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapan Kanun bugünkü 31727 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından 1 Aralık 2021 tarihinden önce ihale edilen ve maddenin yürürlüğe girdiği tarihte süren sözleşmelerle ilgili olarak 1 Temmuz 2021 ile 31 Aralık 2021 arasındaki iş programına göre yapılmayan iş miktarı için süre uzatımı ve fiyat farkı verilmesine yönelik Cumhurbaşkanı tarafından bazı düzenlemeler yapılabilecek.

Memur ve emekliye ek zammı içeren kanun Resmi Gazete de!

Yine Resmi Gazete'de yayımlanan kanuna göre, kamu kurumu niteliğinde meslek kuruluşları ve üst birliklerinin taraf olduğu ya da bu kuruluş ya da birliklerin kaynaklarıyla karşılanan mal ve hizmet alımıyla yapım işlerine ilişkin Türk Lirası üzerinden yapılan sözleşmelerde, maddeye göre fiyat farkı ödenebilmesine yönelik olarak ilgili kuruluş ya da üst birliğin mevzuatında düzenlemeler de gerçekleştirilebilecek.

Son dakika gelişmesi! Memur ve emekliye ek yüzde 2.5 zam!

Emekliye müjdeli haber geldi! Maaşlar açıklandı!

Bitcoin neden değer kaybediyor? 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön