08 / 05 / 2024

Memur ve memur emeklilerine zam şoku! Zam hesabını gören memurlar şaşkına döndü! Ocak'ta memura ne kadar zam yapılacak?

Memur ve memur emeklilerine zam şoku! Zam hesabını gören memurlar şaşkına döndü! Ocak'ta memura ne kadar zam yapılacak?

Memur Ocak zammı milyonlarca memur tarafından merakla araştırılıyor. Memurlara yapılacak zam için sayılı gün kaldı. Peki memur maaşlarına yeni yılda ne kadar zam gelecek? Memur maaş zammı oranı ne kadar olacak? İşte memur maaş zammı ile ilgili peş peşe hesaplanan o rakamlar...



Memurlara yapılacak zam için sayılı gün kaldı. Memur Ocak zammı milyonlarca memur tarafından merakla araştırılıyor. Memur ve memur emeklileri maaşlarına her yeni senede devlet tarafından belirlenen oranlarda zam uygulanıyor. Milyonlarca memur Ocak ayında yapılacak zammı merakla araştırılıyor. 

Memur ve memur emeklilerine zam şoku! Zam hesabını gören memurlar şaşkına döndü! Ocak ta memura ne kadar zam yapılacak?

Maaş zamları ile ilgil hesaplamalar peş peşe yapılıyor. Yıllık enflasyon oranlarının da baz alındığı memur maaşı için zam yüzdeleri de sık sık gündeme geliyor. 

Kasım ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla memur Ocak zammı da yavaş yavaş netleşmeye başladı. Polis, hemşire, öğretmen ve doktor olacak şekilde binlerce memurun yeni maaşları 5 aylık enflasyon rakamları kapsamında ortaya çıktı. 

Peki memur maaşlarına yeni yılda ne kadar zam gelecek? Memur maaş zammı oranı ne kadar olacak? İşte memur maaş zammı ile ilgili peş peşe hesaplanan o rakamlar...


Geri Dön