17 / 05 / 2024

Meram'da Lojistik Köy Projesi gündemde!

Meram'da Lojistik Köy Projesi gündemde!

AK Parti Meram Belediye Başkan adayı Fatma Toru, Kozağaç, Beybes, Hatip mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. PROGRAMA, AK Parti İlçe Başkanı M. Ulvi Bezirci ve meclis üyesi adayları da katıldı.



AK Parti Meram Belediye Başkan adayı Fatma Toru, "Yaz döneminde Konya'nın sebzesi ve meyvesi Karahüyük, Hatip, Yaylapınar bölgelerimizden gidiyor. Yine kış döneminde sera malzemeleri Antalya yolu ve Mersin yolu üzerimizden şehrimize giriş yapıyor. Bunun için bu bölgemize tarım üzerine sanayi alanı oluşturulması zorunlu görünüyor. İnşallah yeni dönemde bu bölgede bir Lojistik Köy oluşturma projemiz olacaktır" dedi. 


TEKNİK ALTYAPIYI SAĞLAYACAĞIZ 


Şehircilik yaparken şehrin ruhunu korunması gerektiğini ifade eden Fatma Toru, "Biz bunun için bazı bölgelerimizde modern yapılaşmayı sağlarken, bazı bölgelerimizde de müstakil yapılaşmaya dönük teşvikleri ve teknik alt yapıları sağlayacağız. Gereken yerlerde imar planı revizyonu, gereken yerlerde imar planı uygulamalarıyla vatandaşlarımızın evlerini ruhsatlı bir şekilde yapabilmeleri için gerekli olan teknik altyapıyı sağlayacağız" ifadelerini kullandı. 


Anadolu'da Bugün


Geri Dön